Så här tycker några av våra kunder

 

“En förlossning är en fysisk och psykisk utmaning, och en sådan kräver just motsvarande träning. Jag bestämde mig för att gå en kurs i gravidpilates. Jag möttes av en utomordentligt kompetent lärare som guidade oss genom rörelser som vi inte trodde att vi längre var kapabla till att utföra. Jag som tränat yoga under många år tidigare, och som testat gravidyoga och gravidpilates hemma framför tv:n med DVD:er får en helt annan kick och medvetenhet efter dessa ”live-kurser”. För även gravidpilatesen är en kurs vars kunskap (såväl kroppslig som mental) fortsättningsvis ska utövas hemma på egen hand efteråt. Förhoppningsvis kommer bäckenbottenövningarna att hjälpa mig bevara mitt underliv någorlunda intakt.”

– Åsa 

“Jag var superfokuserad på profylaxandningen genom förlossningen vilket gjorde att jag klarade födseln av vår Sebastian utan smärtlindring. Dessutom kunde David och barnmorskan enkelt coacha mig att andas rätt genom värkarna eftersom vi övat både på kursen och hemma – det var helt klart en trygghet!”

– Isabelle med Sebastian

“Inför förlossningen av vår lilla dotter hjälpte profylaxkursen oss att hitta ett lugn och fokus genom övningar och information. Kursen väckte även många tankar som gjorde att vi pratade mycket mer konkret om själva förlossningen än vad vi kanske hade gjort annars. För oss visade sig profylaxkursen bli ovärderlig då vi inte fick de regelbundna värkar som ska vara indikationen på när det är dags att åka till BB. Resultatet av detta blev att vi kom in så pass sent att annan smärtlindring inte kunde erbjudas in någon större utsträckning. Profylaxkursen hjälpte oss hålla lugnet, fokus och tog verkligen udden av smärtan. ”

– Richard med Matilda

Babygruppens profylaxkurs var verkligen toppen! Instruktören var super och fick oss att känna oss trygga och se fram emot förlossningen. Tom tycker t.o.m. att de övriga föreläsningarna vi har gått på SÖS (via Mamamia) kändes överflödiga i jämförelse. Vi använde oss mycket av det vi lärde oss på kursen under förlossningen och även efter. Vi rekommenderar den till alla blivande föräldrar.

– Anas lilla Ina