5

Om Babygruppen

Kurser för dig som är blivande eller nybliven förälder

Babygruppen är ett vårdföretag som specialiserar sig på födselförberedande kurser samt babysim. Sedan starten 2006 har vi utbildat tusentals föräldrapar. Vi som driver Babygruppen är två barnmorskor med en gedigen erfarenhet från mödravård och förlossning. Vi har under många år utbildat i profylax, amning och gravidyoga och brinner för det vi gör – för att vi vet att det vi lär ut funkar! Vi har glädjen att jobba ihop med ett gäng superkompetenta kursledare. Oavsett om du är förstföderska, omföderska eller nybliven förälder har vi någonting för dig.

Det betyder dock inte att vi slappnar av och lutar oss tillbaka. Vi söker ständigt efter nya kurser som kompletterar vårt nuvarande utbud. Om du vill tipsa oss om en kurs som du tycker vi bör ha så uppskattar vi det. Skicka då ett mail till asa@babygruppen.se eller ring 08 – 662 06 30.

Kvalitet innebär trygghet

Vi vet att en graviditet och småbarnsåren kan medföra oro, rädsla och en massa frågor. Vi vet också att blivande och nyblivna föräldrar är väldigt informationssökande. Tyvärr återfinns en massa felaktig information på hemsidor och i forum runt om på nätet som bidar till denna oro. Det vill vi motarbeta genom att enbart arbeta med barnmorskor och andra specialister. På våra kurser kan du vara säker på att informationen som ges är medicinskt korrekt och baserad på den senaste forskningen. Vårt jobb är att ge dig värdefull kunskap och få dig att känna dig trygg, oavsett om du väntar barn eller är nybliven förälder.