Karina Ardelius

Jag mötte yogan för drygt 20 år sedan och sedan dess är yogans förhållningssätt till livet min röda tråd och ledstjärna. Jag är utbildad till yogalärare på Atmajyotis gedigna yoga- och gravidyogalärarutbildning samt till MediYoga- och mindfulnessinstruktör med tillhörande kompetens inom basmedicin. Förutom Gravid Yoga så undervisar jag främst i Hatha Yoga, Mindful Yoga, MediYoga, YinYoga och Mamma & Baby yoga.

Jag har även en fil. kand i kommunikation, psykologi, ledarskap och hälsa samt en 4- årig terapeututbildning inom psykosyntes och jag tar idag emot klienter, håller klasser och utbildningar för såväl individer som grupper och företag. 

 

Mitt holistiska förhållningssätt till livet har hittat hem i yogan. Med andningen som guide hittar jag balansen mellan varandet och görandet, min stillhet och min kraft, min medvetna närvaro. Allt detta gör mig tacksam. Och ödmjuk.

 

Att få dela med mig av yogans fantastiska livsåskådning och verktyg är en ynnest. Speciellt tacksam är jag att få göra det till alla er kvinnor som bär på ett nytt liv. Vilken unik gåva ni ger er själva och era barn när ni väljer att ge yogan utrymme i era liv. Utrymme att vända fokus inåt, uppleva stunden som den är och att få vara gravid, fullt ut på ditt sätt med hjälp av andetagen, djup avslappning och mjuka rörelser.

Kram!