Notice: Undefined variable: picname in /home/httpd/babygruppen_home/babygruppen/babyconf/include/facility.inc on line 20

Götgatsbacken

Götgatan 11, 3 tr (Slå portkod 1, ta hiss till 3 vån, gå till höger och slå portkod 2). Det står "Metanoova" på dörren. Stockholm

Välkomna till ett representativt och roingivande kurscenter i sekelskiftesstil, med absolut toppläge på Götgatsbacken på centrala Södermalm. Det står "Metanoova" på dörren. I direkt anslutning till ingången på tredje våningen (det finns hiss) finns en inbjudande väntehall med mysiga fåtöljer där du kan varva ner innan kursen startar. Det finns gott om toaletter och som kursdeltagare har du tillgång till ett rymligt och modernt kök.

Kursrummen är rymliga med högt i tak. Med fina trägolv och gott om ljusinläpp från flertalet fönster i gammal stil, är det här den perfekta lokalen för yoga, pilates, profylax mm.


Kommunikationerna är oslagbara. Med Slussen alldeles runt hörnet finns grön och röd tunnelbanelinje, flertalet busslinjer och anslutningar mot Saltsjöbaden, Nacka, Värmdö mm. Medborgarplatsen och pendeltåg ligger inom 10-15 minuters promenad. Centralare kan det inte bli.

» Visa karta